Badár Sándor megrendítő vallomása: „Úgy éreztem, az sem érdekelne, ha meghalok”

A koronavírus nagyon durván képes megviselni az ember szervezetét. Ezért is kiemelten fontos az oltás felvétele!

Forrás: RIPOST.HU - MEDIAWORKS2021. 05. 28. 19:47
null
Őszintén bevallotta Badár Sándor, olyan mélyre került lelkileg, hogy önmagára sem ismert rá Forrás: RIPOST
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sokak által ismert és kedvelt magyar humorista kétszer is elkapta a koronavírust. Badár Sándor megpróbáltatásai a gyógyulásával még nem értek véget, ugyanis mély depresszióba zuhant – olvasható a Ripost cikkében.

Őszintén bevallotta Badár Sándor, olyan mélyre került lelkileg, hogy önmagára sem ismert rá.

Őszintén bevallotta Badár Sándor, olyan mélyre került lelkileg, hogy önmagára sem ismert rá
Fotó: Markovics Gábor/Ripost

„Nagyon furcsa ez, mert én világ életemben optimista és a megoldásokat kereső ember voltam, most pedig nem is ismertem magamra. Soha nem voltam még ennyire mélyen lelkileg, ezt pedig a vírus számlájára írom és a bezártságéra. Hiszen önkéntes karanténba vonultam, sem a barátok, sem a család nem volt akkor körülöttem”– kezdte a Blikknek a humorista.

„Annyira mélyen voltam érzelmileg, hogy úgy éreztem, az sem érdekelne, ha meghalok. Bár még sosem voltam depressziós, ebből tudtam, hogy nagy a baj. Úgy voltam vele, próbálok erre is megoldást keresni és tudtam, hogy ez a vírus miatt van, ezért a testi tünetekkel kezdtem foglalkozni” – vallotta be Badár Sándor, aki sajátságos módszerrel talált rá a megoldásra.

Mivel a torkában érezte a tüneteket összpontosulni a javaslatok ellenére pálinkát forralt és a fölé hajolva inhalált. Pár nap múlva a depressziója és a tünetei is eltűntek. Bár utólag bevallotta, hogy senkinek nem ajánlja ezt a módszert, hiszen könnyen alkohol mérgezést lehet kapni miatta.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.