Botrány készül: II. Erzsébet átírta a végrendeletét

Katalin hercegné és Vilmos herceg jóval közelebb áll Erzsébet szívéhez, mint Meghan és Harry, de rendelkezéseivel ezt most nyíltan ki is mutatta.

Forrás: MW2021. 05. 25. 10:49
II. ERZSBET
London, 2021. május 11. II. Erzsébet brit királynõ felolvassa a hagyományos trónbeszédét és ezzel megnyitja a 2021-2022-es parlamenti évet a londoni Westminster-palota felsõházi üléstermében, a Lordok Házában 2021. május 11-én. A trónbeszéd a kormánynak az új parlamenti évre szóló törvénykezési munkatervét ismerteti. MTI/AP/The Daily Telegraph/Eddie Mulholland Fotó: Eddie Mulholland
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eddig úgy volt, hogy II. Erzsébet királynő vagyonának tetemes részét férjére, Fülöp hercegre hagyja, de a közelmúltban módosított végrendeletén – írta meg a Ripost.

Az eddig is sejthető volt, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg jóval közelebb áll Erzsébet szívéhez, mint Meghan és Harry, de rendelkezéseivel ezt most nyíltan ki is mutatta – derül ki a beol.hu cikkéből.

II. Erzsébet brit királynő. Fotó: MTI/AP/The Daily Telegraph/Eddie Mulholland

II. Erzsébet Katalinra és Vilmosra hagyja ékszereit, melyeknek értéke több mint 200 milliárd forint, Károly és Kamilla két mesés birtokot örököl, Harryék pedig a legnagyobb vesztesek…

A kiszivárgott hírek szerint Harry herceg és felesége mindössze a windsori Frogmore Cottage rezidenciát kapja, amit az uralkodó már korábban is nekik szánt és amit a Megxit miatt elhagytak, ezenfelül csak néhány gyűrűt szán nekik a gyűjteményéből.

Azért a semminél még ez is több.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.