Csepregi Éva különleges helyre utazott a védőoltás után

Nagy reményekkel várja az idei nyarat Csepregi Éva. A Neoton énekesnője novemberben esett át a koronavíruson, és bár a betegséget viszonylag enyhe tünetekkel átvészelte, a szövődményekkel meg kellett küzdenie – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 05. 10. 13:24
Csepregi va
Budapest, 2015. március 25. Csepregi Éva énekes, a Neoton együttes egykori tagja a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csepregi Éva hónapokig vérhígítót szedett, és sokáig a szaglása sem jött vissza teljesen. Mostanra azonban teljesen jól érzi magát, és ezt csak fokozta, hogy nemrégiben ő is megkapta a koronavírus elleni védőoltást.

„Végre engem is beoltottak, aminek nagyon örültem! Természetesen amint lehetett, regisztráltam az oltásra, mert hiszem, hogy csak a vakcinával győzhetjük le a vírust. A második oltást június elején kapom meg, de már az első után is jelentősen megkönnyebbültem, mert mindenképpen el szeretném kerülni, hogy újra elkapjam a betegséget. Örömmel látom, hogy az oltási kedv egyre csak növekszik a fiatalok és az idősek körében is.

Megkaptam az oltási igazolványomat, így hétvégén el tudtam menni múzeumba, és a számomra egyik legfontosabb helyre, a Tihanyi Apátságba.

Csepregi Éva
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Hiszem, hogy ezek a szakrális helyek nem véletlenül épültek ott, ahol vannak, és feltöltődés, amit okoznak, semmivel sem összehasonlítható” – mesélte a Metropolnak.

Az énekesnő csaknem teljesen visszakapta már a régi életét, a hivatása, a koncertek azonban nagyon hiányoznak neki. „Külön öröm számomra, hogy a Neoton tagjai is már mind megkapták az oltást, így a napokban, hosszú kihagyás után végre élőben is együtt próbálhatunk. Azt hiszem, az újratalálkozás igazi örömünnep lesz, hiszen rég nem voltunk így együtt.”

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.