időjárás 21°C Róbert 2023. június 7.
logo

Csepregi Éva különleges helyre utazott a védőoltás után

Forrás: origo.hu
2021.05.10. 13:24
Csepregi Éva különleges helyre utazott a védőoltás után

Nagy reményekkel várja az idei nyarat Csepregi Éva. A Neoton énekesnője novemberben esett át a koronavíruson, és bár a betegséget viszonylag enyhe tünetekkel átvészelte, a szövődményekkel meg kellett küzdenie – írja az Origó.

Csepregi Éva hónapokig vérhígítót szedett, és sokáig a szaglása sem jött vissza teljesen. Mostanra azonban teljesen jól érzi magát, és ezt csak fokozta, hogy nemrégiben ő is megkapta a koronavírus elleni védőoltást.

„Végre engem is beoltottak, aminek nagyon örültem! Természetesen amint lehetett, regisztráltam az oltásra, mert hiszem, hogy csak a vakcinával győzhetjük le a vírust. A második oltást június elején kapom meg, de már az első után is jelentősen megkönnyebbültem, mert mindenképpen el szeretném kerülni, hogy újra elkapjam a betegséget. Örömmel látom, hogy az oltási kedv egyre csak növekszik a fiatalok és az idősek körében is.

Megkaptam az oltási igazolványomat, így hétvégén el tudtam menni múzeumba, és a számomra egyik legfontosabb helyre, a Tihanyi Apátságba.

Csepregi Éva
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Hiszem, hogy ezek a szakrális helyek nem véletlenül épültek ott, ahol vannak, és feltöltődés, amit okoznak, semmivel sem összehasonlítható” – mesélte a Metropolnak.

Az énekesnő csaknem teljesen visszakapta már a régi életét, a hivatása, a koncertek azonban nagyon hiányoznak neki. „Külön öröm számomra, hogy a Neoton tagjai is már mind megkapták az oltást, így a napokban, hosszú kihagyás után végre élőben is együtt próbálhatunk. Azt hiszem, az újratalálkozás igazi örömünnep lesz, hiszen rég nem voltunk így együtt.”

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.