Détár Enikő ezért nem fél már az öregedéstől

Détár Enikő túl van az ötvenen, és nem is akarja megjátszani az ellenkezőjét.

Forrás: RIPOST.HU2021. 05. 16. 16:41
Dtr Enik
Szarvas, 2020. június 14. Détár Enikő színművész énekel a Köszönjük, Magyarország! program első előadásán, az orvosok tiszteletére rendezett Köszönjük Magyarország, Köszönjük Orvosok! című zenés szabadtéri esten a Szarvasi Vízi Színházban 2020. június 13-án este. MTI/Rosta Tibor Fotó: MTI/Rosta Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Détár Enikőt színészi játéka és összetéveszthetetlen hangja mellett arról ismerik, hogy megjelenése mindig makulátlan, egy igazi díva. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy az 57 éves színésznő a tökéletes megjelenésével semmit nem akar ellensúlyozni, nem viaskodik az idő múlásával.

A Ripost7-nek elmondta, semmi baja nincs az öregedéssel, sőt a saját korát és élettapasztalatát a színházi munkájában is fel tudja használni.

Détár Enikő színművész énekel a Köszönjük, Magyarország! program első előadásán, az orvosok tiszteletére rendezett Köszönjük, Magyarország, köszönjük orvosok! című zenés szabadtéri esten a Szarvasi Vízi Színházban 2020. június 13-án este
Fotó: MTI/Rosta Tibor

„Tudok azonosulni az idő múlásával! Egyre többször osztanak már idősebb karaktereket rám, de ezzel nincs is semmi baj. A Mary Poppinsban egy koldus öregasszony vagyok, és imádom! Egy fiatalabb, dögös karakternek is lelke van, és kell, hogy legyen lelke az öregnek is a színpadon vagy a vásznon. Sok fontos embert elveszítettem már, talán azért is kötődöm ennyire ahhoz a karakterhez, amit a Mary Poppinsban játszom, mert ez volt az utolsó darab, aminek a főpróbáját még az anyukám is láthatta. A Turay Idában a Rocknagyiban játszom, és én magam festem öregre az arcomat. Az életben sincs gondom az idő múlásával, sőt, mióta betöltöttem az ötvenet, több új darabot próbálok, mint azelőtt” – mesélte a színésznő.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.