India bűvkörében – Interjú Gregor Bernadett színművésznővel

Gregor Bernadett színművésznőt kérdezte a Szabad Föld magazin.

Forrás: SZABADFOLD.HU2021. 05. 23. 14:35
Gregor Bernadett
Budapest, 2018. február 21. Gregor Bernadett játszik Iréne császárné szerepében Herczeg Ferenc Bizánc címû színmûvének próbáján a budapesti Új Színházban 2018. február 21-én. A darabot február 23-án mutatják be Nagy Viktor rendezésében. MTI Fotó: Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Melyik születésnapja a legemlékezetesebb?

– A 40. születésnapom. A legjobb barátnőm egy meglepetésbulit szervezett, és mivel tudta, hogy nem vagyok nagy társasági ember, nem mondta el, mire készül. Megható volt, hogy mindenki, aki a 40 évem alatt az életem részese lett, rokon és barát, megjelent, hogy felköszöntsön.

– Bántja-e valami, amit elszalasztott az életében?

– Szerencsére semmi.

Gregor Bernadett játszik Iréne császárné szerepében Herczeg Ferenc Bizánc című színművének próbáján
MTI Fotó: Mónus Márton

– Mit szeret önmagában?

– Azt hiszem, hogy a függetlenségemet és a szabadságomat. Szeretem, hogy képes vagyok önmagamban egy kerek egészet alkotni, hogy független tudok lenni mindentől és mindenkitől. Ez nem csak biztonság-, de szabadságérzetet is ad.

– Mivel lehet kikergetni a világból?

– Hazugsággal és a gonoszsággal. Ezzel a két dologgal nem tudok mit kezdeni, rendkívül felháborít.

– Kíváncsiságból kivel cserélne életet egyetlen napra?

– Egy természetfotóssal, aki Dél-Afrikában vagy Dél-Amerikában lesi a vadakat. Nagyon nagy várakozással néznék ennek a napnak elébe, izgatottan figyelném, mikor bukkan elő egy vadon élő állat, hogyan viselkedik a saját természetes közegében.

– Ha egy álomutazást nyerne, mit választana úti célul?

– Indiát. Bár soha nem jártam az országban, minden ellentmondásával és végletével nagyon közel áll hozzám a hindu világ és kultúra.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.