Lotfi Begi: A védettségi igazolvány biztonságot ad

Lotfi Begi egyetért a kormány által meghozott rendeletekkel, úgy véli, gyorsteszten kapott, hamisítható papírfecni nem elegendő ahhoz, hogy a rendezvényeken mindenki biztonságban érezhesse magát – írja online felületén a Bors.

Forrás: borsonline.hu2021. 05. 28. 18:24
Lotfi Begi
Lotfi Begi DJ a Puskás, a musical című elõadás próbáján a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2021. május 20-án Fotó: Szigetváry Zsolt Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A zenészt örömmel tölti el a gondolat, hogy hamarosan újra közönség elé állhat annak köszönhetően, hogy egyre többen rendelkeznek védettségi igazolvánnyal.

– Nagyon örülök ennek, hi­szen Európa más országaira nem jellemző ez a szintű nyitás és szabadság. Sokak közönségét megosztotta, hogy csak kártyával lehet koncertekre menni, de azt gondolom, ez a helyes út – nyilatkozta a Borsnak Lotfi Begi, aki úgy látja, szép számmal vannak, akik szerint egy negatív PCR-teszt is elegendő lenne a részvételhez.

Lotfi Begi DJ a Puskás, a musical című elõadás próbáján a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2021. május 20-án
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

– Egy PCR-teszt három perc alatt meghamisítható, amilyen leleményes a magyar, ezt a kiskaput gyorsan kihasználná. Egy papírfecni bemutatása nem ad olyan biztonságot az előadók, a szervezők és a koncertre érkezők számára, mint amennyire a központi rendszerhez kapcsolódó kártya, hiszen ez esetben egy QR-kódon keresztül igazolható, hogy érvényes-e vagy sem.

A teljes cikk ITT olvasható el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.