Zalatnay Sarolta már beoltatta magát, visszavágyik a színpadra

Zalatnay Saroltát lelkileg és anyagilag is megviselte az elmúlt egy év. Jelenleg a lánya segíti a megélhetését, de reméli, hamarosan újra énekelhet – írja online felületén a Ripost magazin.

Forrás: ripost.hu - mediaworks2021. 05. 13. 9:09
Zalatnay Sarolta
A legendás magyar énekesnő mielőbb újra színpadra állna (A képen Zalatnay Sarolta táncdalénekes a Hogy volt?! című tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában) Fotó: Zih Zsolt Forrás: MTVA/Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sok más előadóművészhez hasonlóan Zalatnay Sarolta számára sem volt könnyű az elmúlt év. Fellépések híján az énekesnőt jelenleg a lánya, Niki támogatja anyagilag.

A fiatal nő két éve költözött haza Angliából Magyarországra. Jelenleg egy egészségközpontot vezet Budapest mellett, és mindenben segíti az anyukáját.

„Az, hogy támogat a lányom, minden szülőnek teljesen természetes. Van harminc év előnyöm. Nincs más megoldás, Nixike tudja, hogy ő a fenntartó, a tartalékok sajnos kezdenek kifújni, mert a nagyon sikeres 2019 után nehéz két év jött. Remélem, nyáron már énekelhetek, és zöld utat kapunk a koncertezéshez. Csak legyen közönség! Természetes, hogy Nixi támogat, ez nem is támogatás, hanem egy teljes anya-lánya közti kötelesség most éppen neki. Nyilván, ha énekelnék, és csinálhatnám a dolgomat, akkor erre nem lenne szükség. Hogy miért vagyok szomorú? Mert az életerő ott van a zenében, a színpadon, az élőzenében, a koncertek utáni bulikban. Ez maga az élet, és nagyon hiányzik” – mondta el a TV2 Mokka című műsorában Zalatnay Sarolta, aki tizenöt éves kora óta énekel.

A legendás magyar énekesnő mielőbb újra színpadra állna (A képen Zalatnay Sarolta táncdalénekes a Hogy volt?! című tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában)
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Az énekesnőnek már védettségi igazolványa is van, így csak a koncertek engedélyezésére vár. A Pfizer-vakcinával oltották be, és azt reméli, sokan mások is az oltás mellett döntenek, hogy mihamarabb visszakaphassa ő is és mindenki más a régi életét.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.