Fellázadtak a britek Harry ellen, több tízezren követelik a megbüntetését

Mélypontjára érkezett Harry herceg népszerűsége hazájában, már aláírásokat gyűjtenek ellene.

Forrás: RIPOST.HU - MEDIAWORKS2021. 06. 06. 11:44
HARRY herceg
London, 2020. március 6. Harry sussexi herceg, a brit trónörökös másodszülött fia érkezik az Endeavour Alapítvány évenkénti díjátadó ünnepségére a londoni City polgármesteri rezidenciájára, a Mansion House-ba 2020. március 5-én. Harry herceg és felesége, Meghan sussexi hercegnő először jelent meg együtt hivatalos rendezvényen, amióta március végén visszaléptek a brit királyi család magas rangú tagjaként eddig ellátott szerepüktől. MTI/EPA/Neil Hall Fotó: Neil Hall Forrás: MTI/EPA/Neil Hall
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mélypontjára érkezett Harry herceg népszerűsége hazájában, már aláírásokat gyűjtenek ellene. Hétről-hétre tesz azért Harry herceg, hogy még jobban csökkenjen a népszerűsége. Minden létező lehetőséget megragad, hogy a vélt vagy valós sérelmei kinyilatkoztatásával a brit királyi család hírét rontsa.

A Meghannal folytatott bosszúhadjáratuk mindig is felemás fogadtatásban részesült, de az elmúlt hetekben egyre több a Harry-ellenes ember. Leginkább a hazájában. Lady Colin Campbell írónő szerette volna látni, hogy a honfitársai miként ítélik meg a sussexi hercegi párt, ezért elindított egy online aláírásgyűjtést.

Mélypontjára érkezett Harry herceg népszerűsége hazájában, már aláírásokat gyűjtenek ellene. Hétről-hétre tesz azért a herceg, hogy még jobban csökkenjen a népszerűsége.
Fotó: MTI/EPA/Neil Hall

Néhány nap alatt, hétfőn már 33 ezren követelték az adataik megadásával, hogy a királynő fossza meg Harryt és Meghant minden megmaradt titulusoktól.

Sokak szerint meg kell büntetni az Amerikába költözött hercegi párt, mert egész Nagy-Britannia számára káros, amit a médiában művelnek – olvasható a Ripost cikkében.

Botrány készül: II. Erzsébet átírta a végrendeletét

Katalin hercegné és Vilmos herceg jóval közelebb áll Erzsébet szívéhez, mint Meghan és Harry, de rendelkezéseivel ezt most nyíltan ki is mutatta.

Eddig úgy volt, hogy II. Erzsébet királynő vagyonának tetemes részét férjére, Fülöp hercegre hagyja, de a közelmúltban módosított végrendeletén – írta meg a Ripost.

Az eddig is sejthető volt, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg jóval közelebb áll Erzsébet szívéhez, mint Meghan és Harry, de rendelkezéseivel ezt most nyíltan ki is mutatta.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.