Keresztes Ildikó járvány utáni első próbáját a hangja bánta

Keresztes Ildikót megviselte a járvány, de most visszatért – viszont elment a hangja, ahogy énekelni kezdett. A többszörös eMeRTon-díjas énekesnő már gőzerővel készül a nyári hajrára – írja a Metropolra hivatkozva a Bors online kiadása.

Forrás: borsonline.hu - mediaworks2021. 06. 15. 13:51
Keresztes Ildik
Budapest, 2018. mrcius 23. Keresztes Ildik nekesn, sznszn, eladmvsz a Hogy volt?! cm tv-msor felvteln, az MTVA Kunigunda utcai gyrtbzisnak 3-as stdijban. A msorban Varga Mikls nekes, sznmvsz, rockzensz munkssgt idztk meg a meghvott vendgek. MTVA Fot: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt Forrás: MTVA/Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közel másfél éves kényszerpihenő után tért vissza a színpadra Keresztes Ildikó. Az énekesnő nem tagadja, őt is rettenetesen megviselte az elmúlt időszak, de a közönség, és hogy újra színpadra léphetett, mindenért kárpótolja – írja a Metropol.

ERŐT GYŰJT

– Nehéz szavakba önteni azt, mit érez az ember, mikor hosszú idő után ismét azt csinálhatja, amit szeret. Én már nagyon vártam, hogy újra beinduljon a színház és a koncertek, de bevallom, még vissza kell rázódni. Fizikailag és mentálisan is újra fel kell vennem a fonalat. Például azt vettem észre magamon, hogy még nehezebben megy a szövegtanulás

– mondja.

A HANGJA BÁNTA AZ ELSŐ PRÓBÁT

A maximalista énekesnő akkor lendülettel ugrott neki a nyári munkáinak, hogy bizony rövid időre legnagyobb kincse, a hangja bánta a túl nagy lendületet.

– Két hete a Nemzeti Táncszínházzal léptünk fel és én már a főpróbán annyira be voltam zsongva, olyan elánnal énekeltem, hogy utána a hangom is elment. Viszont az mindenért kárpótol, hogy ismét színpadon állhatok – mesélte a Metropolnak Keresztes Ildikó, akinek szépen lassan a naptára is betelik az évre. A koncerteken kívül több darabot is próbál, úgy érzi, lassan minden visszatér a régi kerékvágásba.

Ám nem titkolja, lelkileg őt is nagyon megviselte a közel másfél éves szünet, volt, hogy többször is mélypontra került, amiből a barátai húzták vissza.

MEGÚJULT A MŰSORA

A sztár már lázasan készül a koncertekre is a zenekarával, ám egy teljesen megújult műsorral.

– Az elmúlt időszakban sokat változtam. Kicsit lecsendesedtem, ez pedig meglátszik az új dalokon is. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem fogunk ugyanúgy bulizni a közönséggel, mint eddig – mondta mosolyogva az énekesnő, akinek a zenekarában is történt változás.

– Érkeztek hozzánk új tagok, kiegészültünk szaxofonnal és egy teljesen új repertoárral, látványvilággal készülünk. Ez egy új lendületet is adott a csapatnak, próbálunk ezerrel és várjuk, a júliust, hogy színpadra léphessünk – tette hozzá Keresztes Ildikó.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.