Szakított menyasszonyával a Jóbarátok sztárja

Matthew Perry és Molly Hurwitz külön folytatják – írta a People magazin alapján az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 06. 02. 10:32
null
Fotó: Kalmár Csaba Tibor Forrás: Instagram/Origo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Néha a dolgok egyszerűen nem működnek, és ez egy ilyen eset. Mollynak minden jót kívánok!„ – írta Perry a szakítás után. A most 51 éves színész 2018-ban kezdett randizni a most 29 éves Hurwitzzel, akkor a világ legnagyszerűbb nőjének nevezte egy interjúban. 2020-ban eljegyezte, egy évvel később jött a szakítás.

A Jóbarátok egykori Chandlere többször volt elvonón, rehabon, állítóólag egy ideje nem iszik. Mostanában azért cikkeztek róla az újságok, mert feltűnően passzív volt a nagy találkozón.

Fotó: Instagram/Origo

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Instagram/Origo

Mikor jön Magyarországra a Jóbarátok-találkozó? + videó

Mint az Origo megírta, a várva várt – a világjárvány miatt többször elhalasztott – Jóbarátok-találkozó első előzeteséből a premier dátuma is kiderült, május 27-én azonban még csak az amerikai nézők láthatják majd a hat főszereplő újbóli találkozását.

Miután az amerikai HBO Max exkluzív tartalmáról van szó, a magyar HBO-n, illetve HBO GO-n májusban még biztosan nem lesz elérhető a Jóbarátok-találkozó, későbbi premierre azonban lehet számítani – közölte az HBO magyar irodája.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.