Tizenöt év szünet után jelentkezik új albummal Diana Ross

Az amerikai énekes sztár anyagának címadó dala, a Thank You kislemezként csütörtökön debütált.

Forrás: MTI2021. 06. 17. 16:22
null
Diana Ross tizenöt év után, a pandémia alatt készített lemezt Fotó: Foto Gerard van Bree Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tizenöt év szünet után jelentkezik ősszel új albummal Diana Ross. Az amerikai énekes sztár anyagának címadó dala, a Thank You kislemezként csütörtökön debütált.

Ross, aki a hatvanas években a Supremes együttes tagjaként lett ismert, majd a hetvenes évektől szólóelőadóként még nagyobb sikereket ért el, saját otthoni stúdiójában, a pandémia idején rögzítette új albuma dalait.

A lemez erőteljes, a szeretet és az összetartozás zenei üzenetét hordozza.

Diana Ross tizenöt év után, a pandémia alatt készített lemezt
Fotó: Flickr

„Ez a dalgyűjtemény ajándék, amelyet megbecsüléssel és szeretettel nyújtok át nektek. Örökké hálás leszek, amiért lehetőségem volt rögzíteni ezt a zenét ebben az időszakban” – hangsúlyozta közleményében Diana Ross.

Egy hangulatos musical vezeti az amerikai mozis sikerlistát

A frissen bemutatott In the Heights – New York peremén című musical szerény eredménnyel, de a mozis sikerlista élén végzett Észak-Amerikában – írta a Variety.com.

A Warner Bros. sokkal több hétvégi jegyárbevételt remélt, a hét elején még több mint 20 millió dolláros (5,7 milliárd forint) eladásban bíztak. Most azonban, hogy a Jon M. Chu rendezte, Lin-Manuel Miranda musicaljén alapuló film csak 4,9 milliót hozott 3456 moziból, a háromnapos becslés a 13 milliót sem éri el.

A főként latin-amerikai származású színészekkel forgatott musical középpontjában egy Usnavi nevű bódéárus áll, aki felfedezi, hogy boltjában egy nyertes lottószelvényt adtak el. A Washington Heights városnegyedben a tikkasztó hőség, az áramszünet próbára tesz barátságokat, kapcsolatokat és álmokat.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.