A kudarcok után Heather Locklear visszatér a reflektorfénybe

Az utóbbi időben főleg csak lejtőn való bravúros lecsúszásai miatt lehetett hallani róla.

Forrás: hirado.hu2021. 07. 28. 11:44
Heather Locklear : fiancée ?
Az utóbbi időben főleg csak lejtőn való bravúros lecsúszásai miatt lehetett hallani róla Fotó: FITZROY BARRETT/Globe Photos/Cov Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kilencvenes és kétezres évek ünnepelt szépségéről az utóbbi időben főleg csak lejtőn való bravúros lecsúszásai miatt lehetett hallani. A Magyarországon leginkább a TJ Hookerből és a Melrose Place-ből ismert Heather Locklear több autóbaleset okozója volt, alkohol- és drogproblémái miatt pedig ki-be járt a rehabilitációs központok ajtóin, arról nem is beszélve, hogy többször kellett ráhívni a rendőrséget, miután párjával a tettlegességig fajult egy-egy vita.

Azonban végre úgy tűnik, pont elégséges mennyiségű pofont kapott az élettől ahhoz, hogy pályáját újra egyenesbe hozza, mivel a legújabb hírek szerint, négy év után, újra kamerák elé áll a Don’t Sweat the Small Stuff című film kedvéért – írja a JustJared.

Az utóbbi időben főleg csak lejtőn való bravúros lecsúszásai miatt lehetett hallani róla
Fotó: Reuters

A készülő produkció Kristine Carlson és férje, Dr. Richard Carlson azonos című regényén alapszik, a történet pedig Kristine-ről szól, akinek élete egy csapásra összeomlik párja halála után. A Heather főszereplésével készülő film még idén bemutatásra kerül a Lifetime csatorna jóvoltából.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Nem posztol több képet a kisfiáról Iggy Azalea

A 31 éves énekesnő, Iggy Azalea megdöbbentette tavaly nyáron a rajongóit, akkor jelentette be ugyanis, hogy megszületett első gyermeke, egy kisfiú. Az énekesnő titokban tudta tartani a terhességét, ami a karantén miatt nem volt túlságosan nehéz.

Nem sokkal később azonban kiderült hogy ő és gyermeke apja, Playboi Carti szakítottak, kisfiát, Onyxot pedig egyedül neveli tovább. A se veled, se nélküled kapcsolat két év után ért véget.

Az énekesnő rendszeresen tett közzé fotót a cseperedő fiáról, de ezzel friss bejelentése szerint felhagy, mivel exe rajongói rendszeresen negatív kommentekkel árasztottál el a kis Onyxról készült posztokat.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.