Világhírű színésznő járja Eger utcáit + fotók

A True Detective-ből és a Baywatchból ismert Alexandra Daddario nemrég Budapestről tett ki fotót az Instagramra, de úgy tűnik, hogy szerelmével, Andrew Form producerrel Egerbe is ellátogatott – legutóbbi, lapozható bejegyzésében ugyanis a Heves megyei városról mutatott több képet. A színésznő nemcsak a helyi várnak és óriáskeréknek csinált egy kis reklámot, de a posztja alapján a múzeumi séta előtt egy méteráruboltba is benézett – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 07. 31. 15:36
Daddario, Alexandra
Los Angeles, 2019. október 10. Alexandra Daddario amerikai színésznõ az amfAR (Amerikai AIDS-kutatási Alapítvány) Los Angeles-i jótékonysági gálaestjén 2019. október 10-én. MTI/EPA/Etienne Laurent Fotó: Etienne Laurent
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Etienne Laurent

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.