Évekig zaklatták az Amerikai szépség sztárját

Az Amerikai szépség és az Amerikai pite-filmek sztárja, Mena Suvari új önéletrajzi könyvében arról is írt, hogy tizenkét évesen megerőszakolta a bátyja egyik barátja.

Forrás: origo.hu2021. 07. 25. 14:41
null
Mena Suvari Forrás: YouTube/Access
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megerőszakolásáról és drogfüggőségéről is őszintén írt új önéletrajzi könyvében, a The Great Peace: A Memoirban Mena Suvariban, akit pár másik szerep után 1999-ben, az Amerikai szépséggel és az Amerikai pitével ismert meg a világ – írja az Origó.

A most 42 éves színésznő még az akkori interjúkon és nyilvános eseményeken is csak színészkedett, megjátszotta, hogy jól van az őt ért traumák után – mondta a könyve kapcsán a People magazinnak.

Suvari a könyvben arról írt, hogy tizenkét éves volt, amikor a bátyja egyik haverja megerőszakolta, úgy érezte, esélye sem volt arra, hogy megtudja, milyen lehet egy intim, bizalmi kapcsolat.

Mena Suvari
Fotó: YouTube/Access

A színésznőt később is többen zaklatták: amikor tizenöt évesen elkezdett színészkedni, egy ügynök is azonnal szexuális kapcsolatot akart vele létesíteni, majd három évig bántalmazó kapcsolatban élt egy fiúval, amiről tizenévesen azt hitte, teljesen normális. Később a drogokhoz menekült, erről is szó esik a könyvben.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.