Kórházban küzd a gyógyulásért Rózsa György

Rózsa György még július elején szenvedett balesetet, amikor a rákospalotai temetőnél megbotlott és elesett. Olyan szerencsétlenül ért földet, hogy eltört a csípőcsontja.

Forrás: Ripost.hu2021. 07. 21. 21:30
Straub Dezsõ; Rózsa György; Soltész Rezsõ
Budapest, 2017. november 15. Soltész Rezsõ énekes, zeneszerzõ, szövegíró, lapkiadó, Rózsa György mûsorvezetõ, szerkesztõ, producer és Straub Dezsõ Jászai Mari-díjas színész, konferanszié (b-j) a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban Soltész Rezsõnek, az egykori Corvina és Oxigén együttesek vezetõjének munkásságát idézték meg a meghívott vendégek. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rózsa György műsorvezetőt szirénázó mentőkocsi vitte kórházba, miután július 8-án a rákospalotai temetőnél olyan szerencsétlenül esett el, hogy eltört a csípőcsontja. A 73 éves tévést azonnal megműtötték, és bár az operáció jól sikerült, hosszú rehabilitáció vár rá – derül ki a Ripost.hu cikkéből.

Rózsa György műsorvezető, szerkesztő, producer Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A műsorvezető már lassan két hete van kórházban, ami borzalmasan sok idő, ám instagramos posztjai alapján a humora szerencsére a régi.

„Ilyennek álmodom magam a kórházi ágyamon”

– írta bejegyzésében Rózsa.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

rózsagyuri (@rozsagyuri) által megosztott bejegyzés

Követői többen az állapotáról érdeklődtek, és azt üzenték neki, hogy ne adja fel a reményt, biztosan meggyógyul, csak idő kérdése.

„Nem szoktam feladni. Harcolok”

– írta a tévés.

Az eredeti cikk Rózsa György állapotáról elérhető a Ripost oldalán.

Korábbi cikkünkben egy híres magyar énekesnőről írtunk. A Neoton Família dívája ugyanis ismét gőzerővel koncentrál a munkára – köszönhetően az oltásoknak. Csepregi Éva élete legfontosabb fellépésére készül.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.