Mező Misi: Mindig is vonzott, hogy valami másban próbáljam ki magamat

Zenei kalandozásnak tekinti az életéről szóló, Mesélő című előadását Mező Misi. A Dal 2021 zsűritagja az Én Vagyok Itt! stúdiójában árulta el Koltay Annának, mi motiválta, hogy egy szál gitárral, egyedül lépjen a közönség elé megosztva velük élete magasságait és mélységeit zenei köntösbe bújtatva.

Forrás: MTVA2021. 07. 07. 15:30
MEZ Misi
Mező Misit sokféle zenei műfajban kipróbálta már magát Fotó: Veres Nándor/MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mező Misit a legtöbben a Magna Cum Laude zenekar frontembereként, énekeseként ismerik. Sokféle zenei műfajban kipróbálta már magát, szakmai élete nemrég egy újabb állomáshoz érkezett a Mesélő keretében.

„A pandémia ideje alatt volt időm összetenni ezt az előadást. Korszakokra bontottam az életemet, gyerekkoromtól napjainkig, ezt tárom a közönség elé mély érzelmektől kezdve a humoros sztorikig, beleszőve azokat a zenei projekteket, amelyekben részt vettem” – mondta a Mesélő programja kapcsán az M2 Petőfi TV műsorában Mező Misi.

Mező Misit sokféle zenei műfajban kipróbálta már magát
Fotó: Veres Nándor/MTI

„Mindig is vonzott az ismeretlen, hogy valami másban próbáljam ki magamat. Kíváncsi voltam arra, hogy egyedül is helyt tudok-e állni a színpadon, szerintem ugyanis az egyik legnehezebb műfaj, ha egyedül, egy szál hangszerrel kell lekötni a közönséget” – árulta el indíttatásáról Mező Misi, de leszögezte: „nem kezdtem szólókarrierbe, zenei kalandozásnak tekintem a Mesélőt”.

Az énekes azt is elárulta, nem egyszemélyes Magna Cum Laude koncertről van szó, de hogy pontosan milyen dalokat hallhatunk tőle a Mesélő során, az kiderült az Én Vagyok Itt! beszélgetéséből, amelyet IDE kattintva lehet újranézni.

Elcsuklott Tóth Vera hangja az Akusztik színpadán + videó

Legfontosabb dalait gyűjtötte csokorba és adta elő az M2 Petőfi TV nézőinek Tóth Vera. Az Artisjus-díjas énekesnő egy feldolgozást is elénekelt az Akusztik színpadán egyik legnagyobb zenei példaképétől és személyes jó barátjától, Balázs Fecótól – olvasható az MTVA Sajtó- és Marketingiroda közleményében.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.