Nagyon hálás a lehetőségért a UB40 új énekese

Matt Doyle vette át a közelmúltban betegsége miatt visszavonult Duncan Campbell helyét a UB40 brit reggae-együttesben vezető énekesként.

Forrás: MTI2021. 07. 05. 20:30
UB40 reveal Duncan Campbell's replacement
Matt Doyle lesz a UB40 új énekese Fotó: BANG Showbiz Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Matt Doyle vette át a közelmúltban betegsége miatt visszavonult Duncan Campbell helyét a UB40 brit reggae-együttesben vezető énekesként.

A BBC hírportáljának értesülése szerint Doyle fog fellépni az együttessel minden nyári koncerten és a zenekar angliai turnéján is novemberben.

Doyle elmondta, hogy nagyon hálás, és megtisztelőnek érzi, hogy megkapta ezt a lehetőséget.

Campbell 2008-ban vette át az együttes vezető énekesének szerepét fivérétől, Alitől, de tavaly augusztusban agyvérzést kapott, és készült ugyan a visszatérésre, de a közelmúltban egészségi állapota miatt mégis inkább a visszavonulás mellett döntött.

Matt Doyle lesz a UB40 új énekese
Fotó: Reuters

Doyle mielőbbi teljes gyógyulást kívánt Campbellnek, aki, mint mondta, „fantasztikus dalokat szerzett”.

A UB40 gitáros-énekese, Robin, Campbell bátyja „tehetséges fiatalemberként” festette le Doyle-t, akinek hangja és énekstílusa is jól illik az együtteshez.

A UB40 utolsó albuma, a Bigga Baggariddim június 25-én jelent meg, és a világ számos reggae-zenésze játszik rajta.

Nem akármilyen rekord: 1000 hete szerepel a brit slágerlistán a legendás album

Az Abba Goldból több mint 30 millió példányt adtak el 1992-es megjelenése után, Nagy-Britanniában pedig 5,61 milliós eladással minden idők második legsikeresebb albuma a Queen együttes Greatest Hits című albuma után.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.