Vincze Lilla a Balaton szerelmese

Az énekes számára igazi gyémánt a a Balaton, amelyről legújabb, Én itt születtem című dala is szól.

Forrás: MTVA2021. 07. 10. 14:41
VINCZE Lilla
Budapest, 2019. december 17. Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napóleon Boulevard énekesnője, a zsűri tagja A Dal 2020 dalválasztó-show sajtótájékoztatóján 2019. december 17-én. A verseny kilencedik évada február 1-jén kezdődik a Duna Televízió műsorán. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy igazi gyémánt Vincze Lilla számára a Balaton, amelyről legújabb, Én itt születtem című dala is szól. A dal 2021 zsűritagja a Nyár 21-ben nemcsak énekelt, hanem kedvelt balatoni programjairól is beszámolt a Duna Televízió műsorvezetőinek, Somossy Barbarának és Forró Bencének.

Vincze Lilla, a Napoleon Boulevard énekesnője Siófokon született, ezért nem meglepő rajongása a magyar tenger iránt. „Egy gyémánt számomra a Balaton. Nincs északi vagy déli part számomra, az egész tavat imádom úgy, ahogy van. A környék kirándulásra, sportolásra, a tó fürdésre, vitorlázásra is remek lehetőséget nyújt. Legújabb dalom is e csodálatos helyről szól” – mesélte Vincze Lilla, aki többek között ezt az újdonságot is előadta a Nyár 21 nézőinek.

Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napóleon Boulevard énekesnője
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A dal 2021 zsűriragja örömmel számolt be fellépéseikről is, hiszen végre elindult a zenészek számára is az élet. A további részletek a Nyár 21 idézett adásában tekinthetők meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.