időjárás 2°C Barbara , Borbála 2022. december 4.
logo

Balázs Klári elárulta véleményét a harmadik oltásról, kiderült, felveszik-e

Forrás: RIPOST.HU
2021.08.06. 17:47 2021.08.06. 18:34
Balázs Klári elárulta véleményét a harmadik oltásról, kiderült, felveszik-e

Rendhagyó módon fogja ünnepelni születésnapját Balázs Klári. Titkos kívánságáról is lerántotta a leplet.

Pénteken ünnepli 69. születésnapját Balázs Klári. A jeles napot a szokásostól eltérően, ezúttal most nem munkával fogja tölteni, hanem férjével, unokahúga és sógornője családjának társaságában. Az énekesnő elárulta a Metropolnak, leghőbb vágya, hogy férje századik születésnapját is együtt tölthessék.

„Sosem voltam a híve az önmagam ünnepeltetésének, de a szeretteim mindig megleptek. Gyuri már jelezte is, hogy van néhány ötlete, amivel majd meglep a születésnapomon, de számomra a legnagyobb ajándék mégis az, hogy immár negyvenegy éve szeretetben, boldogságban, békességben élünk együtt Gyurival. Ennél többet nem is kívánhatnék, illetve mégis: nagy vágyam, hogy Gyuri századik születésnapját együtt ünnepelhessük meg” – mondta el a Metropolnak Balázs Klári, aki hozzátette: „Lélekben negyvenévesnek érzem magam, vagy még annál is fiatalabbnak!”

Nem is csoda, hogy így érez Klárika, hiszen nagyon odafigyel az étkezésére, fehér cukrot egyáltalán nem is fogyaszt. Fontos számára az egészség, így az sem kérdéses, miként vélekedik a harmadik oltásról.

„Nem volt könnyű időszak, de bízom benne, hogy már túl vagyunk rajta. A közönség óriási szeretettel fogadott minket, és bár a saját és az ő biztonságuk érdekében még nem ölelkezünk koncertek után, rengeteg pozitív visszajelzést kapunk tőlük. Mi mindkét oltásunkat megkaptuk, és ha a háziorvosunk jelzi, hogy szükséges a harmadik, gondolkodás nélkül beoltatjuk magunkat. Az ősz tekintetében pedig abban reménykedünk, hogy több korlátozásra már nem kell számítani, mi pedig kiszolgálhatjuk a rajongókat” – árulta el Klárika.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.