Egészségi állapotáról vallott Rózsa György

Végre jó hír érkezett Rózsa Györgyről, aki hat héttel ezelőtt szenvedett súlyos balesetet. Kedden hazatérhet a lábadozó legenda – olvasható a Ripost cikkében.

Forrás: RIPOST2021. 08. 24. 18:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már csak egyetlen kontrollvizsgálat választja el Rózsa Györgyöt attól, hogy hat hosszú és gyötrelmes hét után elhagyhassa a kórházat, ahol csípőcsonttöréssel kezelik. A tévés most a Blikknek mesélt állapotáról.

„Már egy mankóval megyek, és alig vannak fájdalmaim. Kedd reggel megvizsgálnak, hogy minden csont jól forrt-e össze, és ha igen, mehetek is haza” –kezdte a lapnak boldogan a legenda.

„A folyosón, ami jó harminc méter, már egyedül tudok menni, és bár a zuhanyzás is jól megy, az ápoló kint vár a fürdő előtt, nehogy baj történjen. Már nagyon várom, hogy hazamenjek, és otthon gyógyuljak. Év végére szeretném, ha se mankó, se bot nem kéne már. Bevallom,  félek, nehogy újra elessek, mert annak már súlyos következményei is lehetnek, de próbálok nem erre gondolni”magyarázta Rózsa György, akire lánya mellett egy ápoló is vigyáz majd, ha végre hazatérhet – olvasható a Ripost cikkében.

(Borítókép forrása: Ripost)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.