Érik az újabb óriási botrány: durva, mi derült ki Meghan Markle-ről

Saját testvére tálalt ki az egykori színésznőről. Finoman szólva sem jó a véleménye.

Forrás: RIPOST.HU2021. 08. 08. 19:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb botrány ütheti fel a fejét a Markle családban, ezúttal ugyanis az egykori színésznő bátyja, Thomas Markle Jr. teregette ki szépen a családi szennyest! – olvasható a Ripost cikkében.

Fotó: MTI/EPA/Andy Rain

Az 55 éves férfi a hamarosan induló amerikai Big Brother VIP egyik játékosa lesz, bemutatkozó kisfilmjében pedig máris szót ejtett híres húgáról, de nem jó értelemben. Mint elárulta, ő előre figyelmeztette Harry herceget, Meghan nem a legjobb választás. Főleg nem hosszú távon!

„Megmondtam Harry hercegnek, hogy szerintem tönkreteszi majd az életét. Nagyon felszínes”  – mondta testvéréről Thomas, aki – mint sejthető – nem ápol túl jó kapcsolatot a sussexi hercegnével. Gyakorlatilag már évek óta nem is beszéltek egymással, így ezek után nem meglepő, ha Meghanék esküvőjére sem volt hivatalos annak idején.
„Hamis, unalmas, beképzelt nő” – fejezte be húga jellemzését Markle Jr.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.