Függőségéről tett vallomást a Trónok harca sztárja

A Trónok harca Havas Jonja, Kit Harington őszintén beszélt nehéz időszakáról, a függőségével és a depressziójával való küzdelméről – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 08. 09. 17:31
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kit Harington a Sunday Timesnak mesélte el, hogy az alkoholizmustól és az önpusztító gondolatoktól jutott el a józanságig, Rose Leslie-vel a családalapításig, hogy úrrá kellett lennie a személyes problémáin, mielőtt apává vált volna.

A színész 2019-ben vonult be az elvonóra, ami alapvetően megváltoztatta az életét: 

korábban rossz embernek érezte magát, szégyellte magát a függősége miatt, arra pedig csak a rehabon jött rá, hogy igenis meg tud változni, ki tud bújni a bőréből.

Harington mély depresszióval is küzdött, öngyilkos gondolatai is voltak, de hangsúlyozta, hogy nem akar mártírtnak vagy bármilyen szempontból különlegesnek tűnni: azért beszélt őszintén a problémáiról, mert hátha azzal segíthet másoknak is.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!  

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: MTI/EPA/Warren Toda

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.