Lerántották a leplet az új Addams Family kulcsszereplőiről

Tim Burton, a szörnyfilmek szakértője élőszereplős sorozatot készít és rendez a kultikus Addams családról.

Forrás: hirado.hu2021. 08. 12. 13:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tavaly ősszel derült ki, hogy Tim Burton, a szörnyfilmek szakértője élőszereplős sorozatot készít és rendez a kultikus Addams családról.

 

A Netflix a napokban lerántotta a leplet három kulcsszereplőt alakító színész személyéről is – írja a JustJared. A gyönyörű 51 éves Catherine Zeta-Jones játssza Morticiát, a férjét Gomezt pedig Luis Guzman alakítja majd. A Wednesday címre keresztelt sorozat címszereplője, ahogy azt már korábban bejelentették, Jenna Ortega lesz. A 18 éves színésznő egyelőre még csak a szárnyait bontogatja a filmes világban, de már olyan nagy sikerű produkciókban kapott szerepet, mint a Vasember 3., az Igen nap, a Szeplőtelen Jane vagy a Netflix egyik tavalyi felkapott szériája, a Te.

 

Az élőszereplős sorozat napjainkban játszódik majd, és azt mutatja be, hogy Wednesday miként boldogul a mostani világban, különleges személyiségével. A felelős produceri munkálatokat és a rendezést Tim Burton látja el, a forgatókönyvet, a Smallville írói, Alfred Gough és Miles Millar készítik.

 

A költségvetésért a Metro-Goldwyn-Mayer felel és természetesen már sorban állnak a jelentkezők, hogy megkaparinthassák maguknak a produkciót, egy bennfentes forrás pedig azt is elárulta, hogy 

jelenleg a Netflix erre a legesélyesebb.

 

Az évek során páran már megpróbálták újra meglovagolni az Addams Family 1991 és 1993-as sikerét, inkább kevesebb elismeréssel, de a sötétség nagyágyújának, Tim Burtonnek talán van esélye megütni a mércét.

 

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.