időjárás 25°C Emőd 2022. augusztus 9.
logo

A népszerű műsorvezető szinte hazajár Debrecenbe

Forrás: Mediaworks
2021.09.10. 18:39 2021.09.10. 20:31
A népszerű műsorvezető szinte hazajár Debrecenbe

Nem várt este kerekedett Bochkor Gábor látogatásából – írja a haon.hu.

Nagy sikerű reggeli showműsor-turnéjának utolsó állomásaként a cívisvárosban, közönség előtt rádiózott Bochkor Gábor. A Hajdú-bihari Naplónak exkluzív interjúban számolt be a turné, és a debreceni kitérő sikeréről.

Kellemes találkozások

– Budapestet leszámítva ez a város a kedvencem. Ennek több oka is van, legfőképpen az, hogy megannyi barátom él itt, például Fejes Tomi a Tankcsapdából, aki az egyik legjobb cimborám. Sokszor járok Debrecenbe, különböző programokat szervezünk, és ilyenkor nála szoktam aludni is. Kimondottam szeretem ezt a helyet: élvezhető, kellemes, városi feelingje van, mégsem az a kifejezett embertömeg fogad – emelte ki Bochkor Gábor, aki csütörtök este egy igazi, spontán esemény résztvevője lett.

– Tomival mi napi szinten kommunikálunk, és tudta, hogy itt leszünk Debrecenben, így összeszerveztünk egy találkozót a stábbal közösen. Közben Lukács Laci is rám írt, hogy ütközünk-e? Ráadásul a tegnap reggeli, Egerben tartott műsorunk után visszamentem Pestre, hogy a saját tévé-műsorom felvételén részt vegyek, ahol ott volt Ganxsta Zolee is, mint szereplő, aki említette, hogy szintén Debrecenbe érkezik Lugosi Dani és Takács Vilkó nagyerdei fellépése miatt. Végül Dombi Tibiék, a Tankcsapda és mi egy helyi bárban ültünk le, ahova Zoli is befutott, nagyszerű estét kerekítve az egészből.

A rádiós sztár a turnéra is kitért. – Szegedtől Debrecenig öt helyszínen szerepeltünk. Úgy éreztem, ki voltak már éhezve erre az emberek. Hihetetlen szeretetet kapunk, egy-egy mondat az aláírások, fotókészítések közepette felvillanyozta a napunkat, egészen a szívig hatolt – összegezte.

A cikk ITT olvasható tovább.

Borítókép: Trilite Studio

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.