Egy őr jelentette fel erőszak vádjával a híres zenészt

Egy Los Angeles-i parkolóőr feljelentette Machine Gun Kellyt: azt állítja, hogy a zenész megütötte – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 09. 08. 8:29
Fotó: Gino DePinto, AOL
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Machine Gun Kelly épp a Good Mourning with a U című filmet forgatja a barátnőjével, Megan Foxszal, egy Los Angeles-i parkolóban pedig máris volt egy incidensük.

Egy ottani parkolóőr szerint Kelly ideges lett, miután nem érkezett meg időben a kocsija, és a vita hevében mellbe ütötte az alkalmazottat – aki feljelentést is tett a rendőrségen.

Ezzel szemben a TMZ-nek egy szemtanú azt mondta, csak annyi történt, hogy a parkolóőrnek a főnöke elfelejtett szólni a forgatásról, így az elkezdett ordibálni az egyik stábtaggal, hogy tűnjenek onnan – ekkor lépett közbe Kelly, aki valóban vitatkozott egy sort az őrrel, de tettlegességre nem került sor.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Flickr

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.