Szikora Róbert: Hamarosan eljön a nap, amikor ott lehetek a közelében

Az énekes nem tagadja, élete talán legfontosabb fellépése vár rá, amikor a szentatya előtt áll majd a színpadon, hogy elénekelje A könyv című dalát.

Forrás: RIPOST2021. 09. 05. 9:44
Szikora Róbert nem csak a templomban, de az otthonában felállított házi oltárnál is minden nap imádkozik. Fotó: Ripost/Szabolcs László Forrás: Ripost/Szabolcs László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szikora Róbert nem tagadja, élete talán legfontosabb fellépése vár rá szeptember 12-én, amikor a szentatya előtt áll majd a színpadon, hogy elénekelje A könyv című dalát.

Szikora Róbert szinte mindennap koncertezik még kora ősszel is, de egyre többet gondol a közelgő napra, amikor az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyik hírnökeként fellép majd a Budapesten miséző Ferenc pápa előtt – olvasható a Ripost cikkében.

Szikora Róbert

Szikora Róbert nemcsak a templomban, de az otthonában felállított házi oltárnál is mindennap imádkozik (Fotó: Ripost/ Szabolcs László)

A legendás énekes a Ripost7 kedden megjelent számában adott interjút, ahol kitért élete legfontosabb fellépésére is.

„A Csikidam-turné javában zajlik, emellett a kongresszus hírnökeként többekkel együtt járom az országot, hogy minél több embernek kedvet csináljak ehhez a magasztos eseményhez. Túlzás nélkül állíthatom, hogy egyetlen szabadnapom sem volt ezen a nyáron, de én ezt egyáltalán nem bánom! Ebből adódóan azonban még nem volt időm mélyen elmerülni az örömteli tényben, miszerint egészen közelről láthatom, hallhatom majd a Szentatyát a szeptember 12-i szentmisén. Ezzel együtt rengeteget gondolok rá. Óriási ajándék ez számomra, a teendőim mellett pedig igyekszem ünneplőbe öltöztetni a lelkemet. Ahogyan eddig, úgy most is minden nap járok szentmisére, gyónok és áldozom. Egyre többet gondolkodom azon, hogy hamarosan eljön az a nap, amikor valóban ott lehetek a Szentatya közelében” – nyilatkozta a magazinnak Szikora Róbert, aki a lapban sosem hallott magánéleti titkokat is elárult.

(Borítókép forrása: Ripost)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.