A Duna TV műsorvezetője nyerte a Göcsej filmszemle fődíját

Somossy Barbara, a Duna Tv műsorvezetője a Ha van még idő című filmjével elnyerte a XVII. Göcsej Filmszemle fődíját – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 10. 12. 15:30
Somossy Barbara
Budapest, 2020. június 2. Somossy Barbara, a Balatoni Nyár címû magazinmûsor mûsorvezetõje a 2020. június 2-án kiadott képen. Jövõ hétfõn indul a köztévé Balatoni Nyár címû magazinmûsora. Az idén tízéves, megújult magazinmûsor célja, hogy a televíziónézõk minden korosztályát a képernyõ elé csalogassa. MTI/Kaszner Nikolett /MTVA Fotó: Kaszner Nikolett /MTVA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közmédia népszerű műsorvezetője ezzel a filmetűddel nyert felvételt a Színház- és Filmművészeti Egyetem Filmrendező mesterképzésére, most a szakmai zsűri több mint 26 órányi filmválogatás közül találta a legjobbnak az alkotást.

A XVII. Göcsej Filmszemlére 87 filmmel neveztek négy kategóriában. 

A fődíjas filmetűd Latinovits Zoltán és Ruttkai Éva szerelmének állít emléket, amelyet Koltai Lajos Kossuth- és Balázs Béla-díjas magyar operatőr, rendező, érdemes művész ihletése alapján készített Somossy Barbara Hámori Ildikóval és Benkő Péterrel a főszerepben.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: MTI/Kaszner Nikolett /MTVA

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.