Felülmúlta Dynamót a magyar bűvész, hús-vér sztárok helyett rajzfilmlegendát varázsolt el + videó

Miközben a brit bűvész Károly herceget és Samuel L. Jacksont kápráztatta el, addig a magyar Damien White a Tom és Jerry-rajzfilmek egyik sztárjának varázsolt – olvasható a Ripost cikkében.

Forrás: RIPOST2021. 10. 25. 14:22
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miközben a brit Dynamo és az amerikai David Blaine világsztárok sorát kápráztatja el saját televíziós műsorában, a Bűvész Színház alapítója, Joó László, művésznevén Damien White hazai sztárok sorát varázsolta el Ilyés Jenifertől kezdve Larion Zoén és Kefíren át Szalóczy Pálig, kollégája, Lui műsorában, a Lui Live-ban.

A hétvégén viszont csavart egyet a dolgon a magyar bűvész, és nem élő, hanem rajzfilm kedvenccel állt a kamera elé.

Ahogy az alábbi videóban is látható: a Tom és Jerry-sorozat örök vesztesét, Tom macskát tréfálta meg a képernyőn innen úgy, hogy a mozdulatainak a hatása a rajzfilmben érvényesült.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Facebook

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.