Lebron James is megirigyelné a magyar kosárlabdázó óriási blokkját + videó

A Szombathely hazai pályán nagy csatában legyőzte a görög AEK Athént a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája szerdai nyitófordulójában. A harmadik negyed középen a hazaiak játékosa egy óriási blokkot adott a görögök egyik játékosának – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 10. 09. 14:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar bajnok és kupagyőztes Szombathely hazai pályán győzte le a görög AEK Athént a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája nyitófordulójában.

A harmadik negyed középen a görögök játékosa, az argentin Vaulet tört kosárra egy labdaszerzést követően. A szombathelyiek hátvédje,a válogatott Benke Szilárd azonban végig követte az argentin játékost, majd egy csodálatos szereléssel akadályozta meg, hogy az AEK bedobója pontot szerezzen.

A videón jól látszik, hogy a Falco játékosa óriásit emelkedve blokkolta az ellenfél kísérletét, majd a palánkról visszapattant labdával a Falco irányítója, Váradi Benedek vezetett újabb támadást.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatja tovább.

Borítókép: Pexels

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.