Olykor verekedésbe keveredett a Sztárban sztár leszek! versenyzője

Venczli Zóra egy 25 éves mosolygós, tehetséges lány, akinek hatalmas kék szeme inkább kedvességet, mint vadságot sugall, ám kiderült, a látszat néha csal.

Forrás: Ripost2021. 10. 17. 14:06
Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sztárban sztár leszek! énekesnője a Ripostnak elmondta, nehéz gyerekkora volt és bizony a suliban sokáig rossz volt a magatartása. Az is megesett, hogy verekedésbe keveredett.

„Nehezen indult a gyerekkorom, a szüleim elváltak, anyukám pedig rengeteget dolgozott, ezért előfordult, hogy a nagynéném vigyázott rám és a tesómra. A suliban a viselkedésemen érezhető volt, hogy problémás a családi életem. Talán ezért verekedtem és rosszalkodtam gyakran. Aztán elköltöztünk Szigetszentmiklósra és ott megjavultam. Olyan osztályfőnököm lett, aki tudta kezelni a helyzetet és megértette a személyiségemet is. A mai napig extrán introvertált személyiség vagyok, aki bár nyitottnak tűnik, befelé forduló. Jól elvagyok a magam kis világában” – mesélte Zóra, aki most vasárnap rappelni fog és minden vágya, hogy lenyűgözze Majkát, aki bár nem az ő mestere, a véleményére sokat ad.

(Fotó: Pixabay)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.