időjárás -1°C Natália 2021. December 9.
logo

Puskás-musical: színpadon a Lőrincz testvérek

Forrás: NEMZETISPORT.HU
2021.10.21. 17:47 2021.10.22. 03:49
Puskás-musical: színpadon a Lőrincz testvérek

Az Erkel Színház közönségétől hatalmas tapsot kaptak az olimpia hősei a Puskás-musicalben nyújtott alakításukért.

Az olimpiai bajnok Lőrincz Tamás és Tokióban ezüstérmes öccse, Viktor együtt vállalták a Puskás, a musical miniszerepét, amelyben fellépett már korábban Shane Tusuptól Bozsik Péteren át Győrfi Pálig egy sor híresség: ők alakították az angol intézőt (pontosabban ezúttal intézőket), akik bekopogtatva az Aranycsapat öltözőjébe, jelzik Grosicséknak, hogy közeleg a kezdőrúgás időpontja. A birkózóbajnokokat nagy taps fogadta már akkor, amikor megjelentek a színpadon, s néhány másodperces, fejenként pár szavas szerepük eljátszása után és az előadás végén ugyancsak ünnepelte őket az ezúttal is megtelt Erkel Színház közönsége - olvasható a Nemzeti Sport cikkében.

Az előadást megtekintő Puskás-akadémisták Puskás unokájával, Rékával, dédunokájával, Anéval, valamint Szabó László producerrel és Szente Vajk író-rendezővel (Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila)

A szerda esti előadás azért is volt különleges, mert megnézte az intézmény névadójának életéről szóló zenés darabot a felcsúti Puskás Akadémia csaknem százötven – fiú és leány – növendéke, valamint Puskás Ferenc Spanyolországban élő unokája, Réka és dédunokája, Ane is. Utóbbiak az előadás előtt vehették át Puskás Ferenc képviseletében az Adidas és a Nemzeti Sport közös szavazása nyomán összeállított „Minden idők magyar álomcsapata” tagságát jelképező bekeretezett, 10-es számú mezt a Nemzeti Sport főszerkesztőjétől, Szöllősi Györgytől - olvasható a Nemzeti Sport cikkében.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Borítókép: Az olimpiai bajnok Lőrincz Tamás és Tokióban ezüstérmes öccse, Viktor együtt vállalták a Puskás, a musical miniszerepét (Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila)