időjárás 12°C Előd 2021. October 22.
logo

Tizenkilenc évad után otthagyja az NCIS-t Mark Harmon

Forrás: hirado.hu
2021.10.13. 09:09 2021.10.13. 14:41
Tizenkilenc évad után otthagyja az NCIS-t Mark Harmon

Már korábban felröppentek a pletykák, miszerint a 70 éves színész kész otthagyni a sorozatot, de most már biztosak a hírek, Harmon elbúcsúzott az NCIS-től - írja cikkében a JustJared.

A távozásra a CBS tizenkilenc éve futó szériájának legutóbbi epizódjában derült fény, miután karaktere, Leroy Jethro Gibbs úgy döntött, hogy elhagyja az ügynökséget.

A megható rész végén a Mark Harmon által alakított Gibbs megköszönte a sokéves közös munkát és elbúcsúzott színésztársaitól.

– Mint executive producer és barát, Mark Harmon továbbra is szerves része marad a sorozatnak. Mindig is fontos volt nekünk, hogy hűek maradjunk a karaktereinkhez, Gibbs pedig már megérdemli a pihenést – írta nyilatkozatában Steven Binder, az NCIS egyik forgatókönyvírója.

Harmonnak nem lehetett oka panaszra, már ami a fizetést illeti, ugyanis epizódonként 525 ezer dollárt, vagyis körülbelül 143 millió forintot tehetett zsebre. A színész nagyjából százmillió dolláros vagyont halmozott fel karrierje során.

Három évvel ezelőtt egy másik főszereplő, az Abbyt alakító Pauley Perrette is otthagyta a stábot. A színésznő tizenöt évadon át játszotta a sorozat törvényszéki szakértőjét, de egy zaklatási ügy miatt jobbnak látta tovább állni.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Borítókép: Mark Harmon a sorozatban (forrás: Flickr)