Világsztárok, akik sokan szerint csak megjátszották a halálukat

Nem egy hírességről terjedt már el, hogy csak megrendezte a halálát, és hogy igazából máig vígan él, csak bujkál valahol, távol a kíváncsi tekintetektől. Elvis Presley, Michael Jackson, Jim Morrison vagy Tupac Shakur még mindig életben lenne? Vannak, akik szerint igen – írja a Ripost.

Forrás: ripost.hu2021. 10. 24. 10:55
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elvis Presley

1977-ben halt meg, de egyesek szerint még ma is él – 86 éves lenne egyébként. De vajon miért gondolja így néhány rajongó? Először is egy fénykép miatt, amely a koporsójában készült a holttestéről, és az alapján alig hasonlított régi önmagára, többen inkább egy viaszbábunak látták.

Emellett a sírkövén is elírták a nevét – a középső neveként ugyanis a hagyományos Aaron szerepelt a családban használt Aron helyett –, és az életbiztosítását sem fizette ki a Lloyd’s biztosító. Ezek alapján többen vélték úgy, hogy Elvis csak el akart tűnni: netán a maffiakapcsolatai elől menekült, esetleg gyengülő hangját „nyugdíjazta” így.

Elvist azóta is többször vélték látni az Egyesült Államokban, de például a Las Vegas-i észleléseket aligha lehet hitelesnek tekinteni az ottani hasonmások nagy száma miatt. A legendás énekes még a Reszkessetek, betörők!-ben is feltűnt az összeesküvés-elméletek hívei szerint: a halála után tizenhárom évvel pont ott vállalt egy cameót a reptéri jelenetben – írja az oldal.

Fotó: Flickr

Michael Jackson

Michael Jackson-imitátorokból is dolgozik egy pár a nagyvilágban, egyikükről, a TikTokon Michael Jackton néven felbukkant figuráról azonban sok kommentelő úgy gondolta, hogy az igazi Jackson, miután olyan jól utánozta az énekes ikonikus mozgását, a moonwalkot. Hogy a bálványuk már 2009-ben meghalt, azzal nem sokat törődtek.

Sok volt a találgatás már annak idején is – főleg a boncolás körüli titkolózás miatt –, páran úgy vélték, hogy Jackson jogi ügyei, anyagi csődje miatt próbált meg eltűnni a nyilvánosság elől. Rögtön a halála után megjelent például egy videó, amely ezt kívánta bizonyítani: annyit lehetett benne látni, hogy a kocsiból, amely a sztár holttestét a birtokáról elszállította, egy ponton kiugrott valaki – ez a felvétel azonban, mint utóbb kiderült, egy megtervezett médiahack volt – olvasható a Ripost cikkében.

A teljes cikk ITT olvasható el.

Borítókép: Flickr

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.