időjárás -2°C Natália 2021. December 9.
logo

Világsztárok, akik sokan szerint csak megjátszották a halálukat

Forrás: ripost.hu
2021.10.24. 10:55
Világsztárok, akik sokan szerint csak megjátszották a halálukat

Nem egy hírességről terjedt már el, hogy csak megrendezte a halálát, és hogy igazából máig vígan él, csak bujkál valahol, távol a kíváncsi tekintetektől. Elvis Presley, Michael Jackson, Jim Morrison vagy Tupac Shakur még mindig életben lenne? Vannak, akik szerint igen – írja a Ripost.

Elvis Presley

1977-ben halt meg, de egyesek szerint még ma is él – 86 éves lenne egyébként. De vajon miért gondolja így néhány rajongó? Először is egy fénykép miatt, amely a koporsójában készült a holttestéről, és az alapján alig hasonlított régi önmagára, többen inkább egy viaszbábunak látták.

Emellett a sírkövén is elírták a nevét – a középső neveként ugyanis a hagyományos Aaron szerepelt a családban használt Aron helyett –, és az életbiztosítását sem fizette ki a Lloyd’s biztosító. Ezek alapján többen vélték úgy, hogy Elvis csak el akart tűnni: netán a maffiakapcsolatai elől menekült, esetleg gyengülő hangját „nyugdíjazta” így.

Elvist azóta is többször vélték látni az Egyesült Államokban, de például a Las Vegas-i észleléseket aligha lehet hitelesnek tekinteni az ottani hasonmások nagy száma miatt. A legendás énekes még a Reszkessetek, betörők!-ben is feltűnt az összeesküvés-elméletek hívei szerint: a halála után tizenhárom évvel pont ott vállalt egy cameót a reptéri jelenetben – írja az oldal.

Fotó: Flickr

Michael Jackson

Michael Jackson-imitátorokból is dolgozik egy pár a nagyvilágban, egyikükről, a TikTokon Michael Jackton néven felbukkant figuráról azonban sok kommentelő úgy gondolta, hogy az igazi Jackson, miután olyan jól utánozta az énekes ikonikus mozgását, a moonwalkot. Hogy a bálványuk már 2009-ben meghalt, azzal nem sokat törődtek.

Sok volt a találgatás már annak idején is – főleg a boncolás körüli titkolózás miatt –, páran úgy vélték, hogy Jackson jogi ügyei, anyagi csődje miatt próbált meg eltűnni a nyilvánosság elől. Rögtön a halála után megjelent például egy videó, amely ezt kívánta bizonyítani: annyit lehetett benne látni, hogy a kocsiból, amely a sztár holttestét a birtokáról elszállította, egy ponton kiugrott valaki – ez a felvétel azonban, mint utóbb kiderült, egy megtervezett médiahack volt – olvasható a Ripost cikkében.

A teljes cikk ITT olvasható el.

Borítókép: Flickr