Woody Harrelson földönkívüli szörny lesz új filmjében

Egy közel négyperces videóban közzétették a Venom 2. – Vérontó egyik leglátványosabbnak ígérkező jelenetét: a sorozatgyilkos Cletus Kasady (Woody Harrelson) a kivégzése közben alakul át a címszereplő Vérontó nevű szimbiótává.

Forrás: origo.hu2021. 10. 02. 14:57
Harrelson, Woody
Zürich, 2016. szeptember 30. Woody Harrelson amerikai színész az LBJ címû filmjének bemutatója alkalmából tartott fotózáson a 12. Zürichi Filmfesztiválon 2016. szeptember 30-án. A filmes seregszemét idén szeptember 22. és október 2. között rendezik a svájci nagyvárosban. (MTI/EPA/Manuel Lopez) Fotó: Manuel Lopez
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2018-as első rész 850 millió dolláros kasszasiker volt, a második részre pedig Tom Hardy mellett visszatért a rendező, Andy Serkis is. A folytatás október 14-én érkezik a magyar mozikba. 

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: MTI/EPA/Manuel Lopez

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.