Arnold Schwarzenegger törvénytelen fia is meghódítaná Hollywoodot

A 23 éves Joseph Baena nemcsak a testépítésben jár apja nyomdokaiban, hanem a színészetben is – olvasható a Hirado.hu cikkében.

Forrás: HIRADO.HU2021. 11. 23. 16:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy Ausztria „ausztrikumának”, Arnold Schwarnezeggernek csemetéje, Joseph Baena arcra kiköpött apja, de az sem volt titok, hogy ő is a testépítés szenvedélyének hódol.

Joseph szemmel láthatóan jó úton jár, ha apja korábbi címeire áhítozik, Instagram-posztjai alapján egyértelmű, hogy egyre közelebb kerül céljához. Baena egyszer már a lapok címoldalára került azzal a felvételével, mely pontos mása volt annak, melyet Arnie a sorozatban hatodszor megnyert Mr. Olympián tett legendássá még 1975-ben.

A 23 éves fiatal nemcsak a testépítésben jár apja nyomdokaiban, hanem a színészetben is, 

Joseph ugyanis jelenleg is forgat, méghozzá Hawaiin a Láva című filmet, az egyik jelenetről pedig egy fotót is kitett a több mint háromszázezer követővel bíró Instagram-oldalára – írja cikkében a People.

Az ifjú színészpalánta hasizmaira nem lehet rosszat mondani, az persze még kérdéses, hogy a kamerák előtti tehetséget örökölte-e apjától, de hamarosan ez is kiderül – írja a Híradó.hu.

Joseph egyébként Mildred Patricia Baena és a Terminátor szerelemgyereke, aki kisiskolás koráig nem is tudta, ki a valódi apja. 

Édesanyja az idő alatt folytatott viszonyt a színészlegendával, amikor annak házvezetőnőjeként dolgozott. 

Az eredetileg szakács végzettségű srác a csendes Bakersfieldben nőtt fel, de mialatt elvégezte a malibui Pepperdine Egyetemet, belekóstolt a nagyvilági életbe is; ma már elit körök sztárcsemetéivel barátkozik.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Instagram.com/projoe2

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.