időjárás 13°C Hugó 2023. április 1.
logo

Arnold Schwarzenegger törvénytelen fia is meghódítaná Hollywoodot

Forrás: HIRADO.HU
2021.11.23. 16:59 2021.11.23. 17:19
Arnold Schwarzenegger törvénytelen fia is meghódítaná Hollywoodot

A 23 éves Joseph Baena nemcsak a testépítésben jár apja nyomdokaiban, hanem a színészetben is – olvasható a Hirado.hu cikkében.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy Ausztria „ausztrikumának”, Arnold Schwarnezeggernek csemetéje, Joseph Baena arcra kiköpött apja, de az sem volt titok, hogy ő is a testépítés szenvedélyének hódol.

Joseph szemmel láthatóan jó úton jár, ha apja korábbi címeire áhítozik, Instagram-posztjai alapján egyértelmű, hogy egyre közelebb kerül céljához. Baena egyszer már a lapok címoldalára került azzal a felvételével, mely pontos mása volt annak, melyet Arnie a sorozatban hatodszor megnyert Mr. Olympián tett legendássá még 1975-ben.

A 23 éves fiatal nemcsak a testépítésben jár apja nyomdokaiban, hanem a színészetben is, 

Joseph ugyanis jelenleg is forgat, méghozzá Hawaiin a Láva című filmet, az egyik jelenetről pedig egy fotót is kitett a több mint háromszázezer követővel bíró Instagram-oldalára – írja cikkében a People.

Az ifjú színészpalánta hasizmaira nem lehet rosszat mondani, az persze még kérdéses, hogy a kamerák előtti tehetséget örökölte-e apjától, de hamarosan ez is kiderül – írja a Híradó.hu.

Joseph egyébként Mildred Patricia Baena és a Terminátor szerelemgyereke, aki kisiskolás koráig nem is tudta, ki a valódi apja. 

Édesanyja az idő alatt folytatott viszonyt a színészlegendával, amikor annak házvezetőnőjeként dolgozott. 

Az eredetileg szakács végzettségű srác a csendes Bakersfieldben nőtt fel, de mialatt elvégezte a malibui Pepperdine Egyetemet, belekóstolt a nagyvilági életbe is; ma már elit körök sztárcsemetéivel barátkozik.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Instagram.com/projoe2

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.