Kiderült, melyik híresség rendezi a Halálos fegyver 5. részét

Mel Gibson rendezi a Halálos fegyver 5. részét: a színész bevallása szerint a tavaly elhunyt Richard Donner rá bízta a rendezést – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 11. 16. 16:43
Gibson, Mel
Cannes, 2016. mjus 21. Mel Gibson amerikai sznsz a Blood Father cm filmje bemutatja alkalmbl tartott fotzson a 69. Cannes-i Nemzetkzi Filmfesztivlon 2016. mjus 21-n. (MTI/EPA/Julien Warnand) Fotó: Julien Warnand
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miközben írta a forgatókönyvet, egy nap azt mondta nekem: figyelj, kölyök, ha feldobom a talpam, te csinálod. Mire én: Pofa be! Aztán tényleg meghalt, és nekem szólni se kellett, mivel elmondta a feleségének és a stúdiónak, hogy engem kért fel, én rendezem a filmet

– mondta Gibson egy londoni közönségtalálkozón.

Richard Donner rendezte és Mel Gibson játszotta a főszerepet az első, 1987-es Halálos fegyver filmben, amit három folytatás követett, ugyancsak kettejüktől.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Mel Gibson (Fotó: MTI/EPA/Julien Warnand)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.