Megérkezett a Stranger Things 4. évadának új előzetese

Egy örökkévalóságnak tűnik a várakozás. 2019 nyara óta csak reménykedünk, hogy jövőre, vagy azután. Insta-posztok, Twitter-bejegyzések tömkelegét olvashattuk a készítőktől, fenntartva az érdeklődést és a reményt, mígnem a Netflixen megjelent, hogy 2022-ben valamikor jönni fog. Ma pedig kaptunk egy új előzetest – írja a That’s Life.

Forrás: thatslife.hu2021. 11. 07. 9:37
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A költözés után úgy tűnik, Eleven kezdi megszokni az új lakhelyét, iskoláját, lassan be is illeszkedik – de legalábbis próbál – a kaliforniai kisvárosban. Alig várja a tavaszi szünetet, amit tervei szerint szerelmével, Mike-kal tölt majd, nagy reményeket fűz a vakációhoz. 

De nem a Stranger Thingset nézte eddig, aki valami romantikus tinifilmre számít, legalábbis ami a sorozat új traileréből kiderül – no meg az előző három évadból –, az nem erre utal. 

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Borítókép: Részlet az előzetesből (Fotó: YouTube/Képernyőfotó)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.