Újraházasodott Bereczki Zoltán: Megszólalt a színész

Az énekes teljes titokban vette feleségül a második kislánya édesanyját, Bata Évát.

Forrás: Ripost.hu2021. 11. 26. 9:31
Szinetr Dra; Bereczki Zoltn
Budapest, 2012. november 19. Bereczki Zoltn s Szinetr Dra nekes-sznmvszek a DTK - D. Tth Kriszta Show TV-felvteln, az MTVA 1-es stdijban. MTVA Fot: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bereczki Zoltán ritkán beszél a magánéletéről, de még közös fotón is ritkán szerepelnek Bata Évával, ám most mégis elárulta: három hónapos kislánya édesanyjával már férj és feleségként élnek – derül ki a Ripost.hu cikkéből.

Most azt hiszed, hogy ez olyan nagy titok, de én mindenhol azt mondom, a feleségem, ám soha senkinek nem esett le

– magyarázta Bereczki a Blikk + Győzőben, ahol azt is elmesélte, mivel ő már volt korábban házas, elsősorban a párja szorgalmazta, hogy hivatalosan is összekössék az életüket.

Tudom, hogy neki mennyire fontos volt, és mivel nagyon tiszteletben tartjuk egymás igényeit, ezért nekem ez egyáltalán nem volt kérdés

– mesélte Bereczki Zoltán.

Borítókép: Bereczki Zoltán (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.