Jennifer Aniston hosszú évek után bevallotta, miért nincs gyermeke

Teljesen összetörték a szívét a terhességéről szóló pletykák – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Forrás: HIRADO.HU2021. 12. 10. 11:41
Aniston, Jennifer
Toronto, 2014. szeptember 10. Jennifer Aniston amerikai színésznõ a Cake címû filmjének bemutatása alkalmából tarott sajtóértekezleten, a 39. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2014. szeptember 9-én. (MTI/EPA/Warren Toda) Fotó: WARREN TODA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magamra veszem a terhességemről szóló pletykákat, azokat, amik szerint a karriert választottam a gyerek helyett

– vallotta be Jennifer Aniston a The Hollywood Reporternek adott legfrissebb interjújában.

Az 52 éves színésznő már korábban is beszélt arról, hogy mindig ideges lesz, ha az anyaság szóba kerül, mivel számára ez egy nagyon személyes ügy, mivel nem tudja, hogy valaha teljesül-e ez számára, vagy csupán egy vágy marad.

A mostani interjúban most először Jennifer elhintette, hogy orvosi oka vannak annak, amiért nem alapított családot, ami számára is az egyik legfájóbb pont.

Halvány lila gőze nincs senkinek, hogy mi áll a háttérben, mi a személyes, orvosi oka annak, hogy lehet vagy nem lehet gyerekem. Semmit sem tudnak erről, így ez az egész nagyon fájdalmas és egyszerűen undok dolog.

Aniston már évek óta nem követi a bulvárlapok szalagcímeit, viszont a közösségi oldalak elterjedésével ma már az átlagemberek végzik szerinte a „piszkos munkát” a magazinok helyett, így még gyorsabban terjednek az alaptalan szóbeszédek.

Nem követem ezeket, de még mindig ikreket várok, vagy én leszek az 52 éves csodakismama?

– vette el a téma élét a színésznő.

Korábban Jen azt hangoztatta, hogy teljes életet él gyermek nélkül is, és a boldogságát nem egy párkapcsolat vagy az anyaszerep határozza meg. Ezt a narratívát pontosította most a Jóbarátok sztárja, aki vélhetően mindent megpróbált azért, hogy anya legyen.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítóképek: Jennifer Aniston amerikai színésznő a Cake című filmjének bemutatása alkalmából tartott sajtóértekezleten, a 39. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2014. szeptember 9-én (Fotó: MTI/EPA/Warren Toda)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.