Nicolas Cage játssza Drakulát a készülő hollywoodi filmben

Nicolas Cage alakítja Drakulát a Universal stúdió Renfield című filmjében, amelynek címszerepét Nicholas Hoult kapta.

Forrás: origo.hu2021. 12. 01. 10:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Chris McKay (A holnap háborúja) rendezésében készülő szörnyfilm producerei között van a rendezőn kívül Robert Kirkman, David Alpert, Bryan Furst és Sean Furst, McKay produkciós társa, Samantha Nisenboim pedig executive producerként dolgozik majd a The Hollywood Reporter cikke szerint.

Renfield karaktere Bram Stoker 1897-es Drakula című regényéből származik.

Egy elmegyógyintézet betege, aki abban a tévhitben él, hogy ha vért iszik, halhatatlanná válik. Drakula rovarokkal és patkányokkal eteti őt, és az örök élettel kecsegteti.

A film részleteit egyelőre nem osztották meg a nyilvánossággal, de komikus hangvételű, modern kori kalandtörténetként írták le. A forgatókönyvet Ryan Ridley írta a képregényíró Kirkman eredeti ötletéből.

Cage, aki a kilencvenes évek egyik legnagyobb filmsztárja volt, 2011-ben szerepelt utoljára nagy hollywoodi stúdió filmjében, a Szellemlovas 2. – A bosszú ereje című akciófilmben, azóta független produkciókban láthatta a közönség.

A színész 1989-ben A vámpír csókja című kultfilmben már belekóstolt a vámpírfilmek világába.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Nicholas Cage (Fotó: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.