Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Tóth Gabi új dala a sok gyűlölet miatt született, amit mostanában kapott

Tóth Gabi ma mutatja be az új dalát, ennek kapcsán írta ki magából az érzéseit – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 12. 19. 17:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az énekesnő az új dalát a Duna TV Jónak lenni jó című műsorában mutatja be, és a klip is ma lesz látható először. „Remélem, utat talál az emberek lelkéhez ebben a nehéz, járvány sújtotta helyzetben, ami ugyanakkor mégis egy felemelő időszak. Advent negyedik vasárnapja lesz, meggyújtjuk a szeretet gyertyáját. Persze lesz olyan, és ez így van rendjén, akinek nem tetszik majd a dal, nem értékeli az üzenetét. Attól tartok, néhány újságíró, influenszer már készül, tollal a kezében. Máig nem értem persze az indíttatásukat, mi bánthatja őket vajon egy zenei alkotásban, egy egyszerű dalban? Már szinte látom magam előtt a hangzatos szalagcímeket, a rám aggatott jelzőket, minősítéseket” – kezdte a bejegyzést.

„A magyarkodom a legkevesebb, gyanítom, lesz most más is. Elvégre itt az ideje, gondolják. A kérdés már csupán csak az, hogy a régi, megszokott lemezt teszik föl vagy esetleg kitalálnak erre az alkalomra valami újat. 

A dalt egyébként az a gyűlöletcunami ihlette, ami a virtuális térből zúdult rám néhány hónapja.

A zeneszerző, Harmath Szabolcs és a szövegíró, Valla Attila ezért írta nekem ezt a gyönyörű alkotást. A klip helyszíne Hollókő, egy mesevilág. Megbújva a hegyek között, mintha visszarepülnénk 100 évet az időben. Nem véletlen, hogy a világörökség része. Ezúton is köszönjük az ott élő emberek kedvességét, támogatását. Tudjátok, a szeretet sokkal erősebb a gyűlöletnél, hidat képez és átölel. Mindannyiunkat” – üzente.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Tóth Gabi (Fotó: Instagram)

Mindent egy helyen az Eb-ről

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.