Dolly Parton elárulta a hosszú házasság titkát

A legendás countryénekesnő 1966-ban mondta ki a boldogító igent Carl Deannek.

Forrás: Hirado.hu2022. 01. 29. 9:46
PARTON, Dolly
Los Angeles, 2018. december 7. Dolly Parton Grammy-díjas amerikai énekesnõ a Dumplin' címû filmje bemutatóján Los Angelesben 2018. december 6-án. A vígjátékot december 7-tõl vetítik az amerikai mozik. MTI/EPA/Nina Prommer Fotó: Nina Prommer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kevés házasság olyan kitartó Hollywoodban és a zeneiparban, mint Dolly és Carl szerelme – írja a Híradó.hu.

A hetvennégy esztendős, felszínesen csak kebelcsodának, de szakmai karrierjét nem alábecsülve countrysztárnak minősíthető Dolly Parton érzelemtől fűtve mesélt egy friss interjúban hosszan tartó házasságának titkáról, ami nem más, mint Dolly szavaival élve, „megfűszerezni a dolgokat”, vagyis életben tartani a tüzet – írja Just Jared.

Szeretek kiöltözni Carlnak. Minden nap kisminkelem magam, rendbe teszem a hajam és felveszek valami csinos ruhát. Nekem fontos, hogy olyan jól nézzek ki előtte, amennyire csak tudok. Azt hiszem ez segít, hogy a házasságunk továbbra is pikáns maradjon. Bele vagyok betegedve, és remélem ő is belém.

A countrysztár legutóbb tavaly karácsony előtt került a címlapokra, amikor rögtön három rekordcímet zsebelt be egy időben. 

Az énekesnő a Billboard US Hot Country Songs listáján az elmúlt hetven évben a leghallgatottabb és a legtöbbször a toplista élén szereplő előadó. Emellett saját rekordját is megdöntötte, 109 dala került fel a Billboard listájára.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Dolly Parton Grammy-díjas amerikai énekesnő a Dumplin’ című filmje bemutatóján Los Angelesben 2018. december 6-án (Fotó: MTI/EPA/Nina Prommer) 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.