Mátyás 2024. február 24.
logo

Ezzel a népszerű énekesnővel boronálták össze Brad Pittet

Forrás: Hirado.hu
2022.01.28. 16:13 2022.01.28. 16:18
Ezzel a népszerű énekesnővel boronálták össze Brad Pittet

Mivel a színész már jó ideje a szinglik táborát erősíti, nem csoda, ha időről időre összeboronálják valakivel – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Az a hír járja, hogy az 58 éves Pitt titokban randevúzik az I Follow Rivers énekesnőjével, Lykke Livel. A pletyka akkor kapott szárnyra, amikor egy hitelesített Instagram-oldal kiposztolta, hogy a két híresség romantikus kapcsolatban áll egymással.

Brad és Angelina Jolie hangos és bonyodalmas válása ellenére a rajongók reménykednek, hogy a színész újra megtalálja a szerelmet, de ennek egyelőre még nem jött el az ideje és nem is Lykke Li személyében.

Két éve nem is látta őt. Az igaz, hogy ismerik egymást, pár éve már találkoztak, de ennyiben ki is merül kettejük kapcsolata

– árulta el egy bennfentes a PageSixnek.

Tavaly decemberben egy másik forrás azt nyilatkozta, hogy a színész már nagyon szeretne magának párt találni, de a randizással problémái vannak.

Szeretne egy különleges valakit, akivel leélheti az életét. A baj ott kezdődik, hogy nem jut el a randizás folyamatáig, mert egy baráti kávéra sem tud úgy kilépni az utcára, hogy ne pletykálnának róla.

Más szóval Brad jelenleg is szingli, de a bennfentes szerint, amíg nem találkozik a nagy Ő-vel, addig a családjára, a jótékonyságra és a munkájára fog koncentrálni továbbra is.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Brad Pitt (Fotó: Facebook)

Borítókép: Brad Pitt (Fotó: Facebook)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.