Kulcsár Edina kemény kritikát kapott közösségi oldalán

Amióta Kulcsár Edina közösségi oldalain ismét lehet kommentelni, az egykori szépségkirálynő posztjait elárasztották az emberek hozzászólásai.

2022. 02. 02. 17:39
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kulcsár Edina válása és új szerelme a mai napig téma a követői között. Az egykori szépségkirálynő pár nappal ezelőtt kapcsolta vissza a kommentelési lehetőséget a közösségi oldalain, az emberek pedig kapva kaptak az alkalmon: leírták a véleményüket Edinának – írta meg online felületén a Ripost.

Az egyik kommentelő kitért arra, hogy bár sok boldogságot kíván a párnak, számára egyértelmű, hogy szerelmük hamar a végéhez ér.

Sok boldogságot nektek! […] Véleményem szerint, és nem rosszból mondom, de szerintem ti nyáron már nem lesztek együtt. Ne legyen igazam!

– olvasható a kommentek között, amire Edina is válaszolt.

Köszönjük szépen, meglátjuk!

– fogta rövidre a szépségkirálynő, aki még mindig rengeteg kritikát kap, ám korábbi írásából úgy tűnik, már el tudja engedni ezeket.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Kulcsár Edina (Forrás: Facebook)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.