Még a bár tulaja sem tudta, hogy Tom Holland titokban nála mixerkedik

A Pókember 25 éve sztárja komolyan veszi a szerepre való felkészülést, még egy mixer képzésre is beiratkozott.

Forrás: hirado.hu2022. 02. 22. 12:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pókember 25 éve sztárja komolyan veszi a szerepre való felkészülést, a nemrég megjelent Uncharted című moziban egy mixert alakított és, hogy minél hitelesebben tudjon ügyeskedni a pult mögött, beiratkozott egy képzésre – közölte a hirado.hu.

A tanfolyam után egy londoni bárban vállaltam el műszakokat gyakorlásként, de gyorsan elterjedt a városban a hír, hogy ott dolgozom. Végül a bár tulaja is rájött és kirúgott. Persze arra is rájött, hogy miattam mekkora sajtót kapott a hely és visszaengedett dolgozni, amíg el nem kezdődött a forgatás. Nagyon jól éreztem magam, jó móka volt. Eszpresszó martini készítésben király voltam.

Tom nem csak mixertudományát fejlesztette a film kedvéért, hanem saját magát is. Az első forgatási napon, amikor meglátta Mark Wahlberget ráébredt, mennyire apró a színészhez képest.

Mark ki van gyúrva és én mellette úgy néztem ki mint egy kölyök, ezért minden nap ettem és edzettem, hogy felszedjek magamra némi izmot. Előtte a Pókembert forgattam és abban nem nézhettem ki úgy, mint egy hústorony, ami persze az Unchartedban sem sikerült, de azért szerintem jó munkát végeztem.

Holland a minap kéz a kézben érkezett barátnőjével, Zendayával az Uncharted vetítésére. A szerelmesek a Pókember forgatásán habarodtak egymásba, és bár kapcsolatukat sokáig titkolták a nyilvánosság előtt, tavaly novemberben, nem sokkal a Nincs hazaút premierje előtt felvállalták szerelmüket a kamerák előtt.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Tom Holland és Zendaya a forgatáson. (Fotó: Flickr)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.