Szívszorító vallomás, Rúzsa Magdi a gyermekeiről beszélt

Az énekesnő először szólalt meg, mióta hazavitte az ikreket.

Forrás: Ripost.hu2022. 02. 28. 10:25
null
Fotó: Toth Gabor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hosszan beszélt érzéseiről Rúzsa Magdi, aki február 1-én hozta világra ikergyermekeit. Az énekesnő és férje egy hete vihette haza a kórházból Lujzit, Kevét és Zalánt, s azóta minden perce róluk szól. Vallja, anyaként ő is teljesen más ember lett – derül ki a Ripost.hu cikkéből.Ez egy egészen más állapot, amely mindent felülír. Naphosszat gyönyörködök bennük, azt érzem, hogy olyan erőt, kraftot adtak, amelyet még sosem tapasztaltam. Tényleg, az ember a világot is felforgatná értük

- mondta Magdi, aki elárulta, a picik a terhesség 34. hetében jöttek a világra. 

Az énekesnő elárulta, a babák szépek, egészségesek, s általuk ő maga is megváltozik.

Azt gondolom, valóban egy kicsit más ember lettem. Amikor annak idején azt mondták mások, hogy az anyaság megváltoztatja az embert, akkor azt gondoltam, hogy ez hülyeség. De tényleg más az ember így, hogy itt van három pici élet, akikért mostantól felelős vagyok és akikbe tényleg szerelmes vagyok.

Nemcsak a babák születettek meg, hanem született egy anya is, akinek elképesztő lett a teherbírása

- mondta Magdi, aki nem titkolta, hamarosan visszatér a színpadra. A tervek szerint nyáron már újra láthatja őt a közönség.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható el.

Borítókép: Rúzsa Magdi (Fotó: Flickr/Tóth Gábor)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.