időjárás 3°C Mária 2022. december 8.
logo

Wolf Kati: Egy dalnál mindig a szív dönt

Forrás: BORSONLINE.HU
2022.02.19. 16:47 2022.02.20. 00:41
Wolf Kati: Egy dalnál mindig a szív dönt

Az énekesnő elmesélte, hogy mi alapján zsűrizi a színes és változatos zenekarokat és milyen tapasztalatokkal ült be a zsűriszékbe.

A 2010-es X-Faktor énekes tehetségkutató nagy felfedezettjeként vonult be Wolf Kati a szélesebb köztudatba, azonban pályája nem ott kezdődött, hiszen zenész édesapja után már kislányként belekóstolt a show-business-be. Már egy nagylemeznyi dallal a háta mögött indult neki a tehetségkutatónak, és győzni ugyan nem tudott, de legnagyobb nyertesként mégis Kati távozott a versenyből. A következő években zenei pályája csúcsán érezhette magát, ekkor képviselte hazánkat a Szerelem, miért múlsz? című dalával a nemzetközi porondon, majd egy év múlva először foglalt helyet a dalválasztó zsűriszékben. Katit a Bors arról kérdezte, milyen tapasztalatokat őriz a múltból a Dunán futó A Dallal kapcsolatban.

– A műsor legkomolyabb és legjobb változása az, hogy minden hangszer élőben szólal meg a színpadon, végre nem gépzene megy az énekesek előadása alatt. Annak idején én az első műsor zsűrijében ültem, utólag nagyon sok kritikával illettem magam, nagyon remélem, hogy sokkal jobb zsűritag vagyok most.Rengeteg tapasztalatot szereztem az elmúlt tíz évben, sok-sok zenei munkán, koncerten, dalíráson, stúdiózáson vagyok túl, versenyeztem ezen a színpadon többször is, szóval sokkal felvértezettebb vagyok most, úgy érzem– mesélte a Borsnak az énekesnő, akinél, saját bevallása szerint, egy dalnál mindig a szíve dönt. Azt mondja, hogy szakmailag lehet zseniális egy dal, de a lényeg, hogy a lelkét is megérintse. Wolf Kati elmondta, hogy nincs recept a slágerre, mert ha lenne, csak ilyen dalok születnének. A közönség dönt, mi lesz sláger. Vannak személyes kedvencei, azonban drukkol minden előadónak.

– Tudom, milyen kiélezett helyzet ott az a pár perc. Mivel különböző stílusú dalok vannak versenyben, nem könnyű az összehasonlítás – mondta az énekesnő arról, hogy mi alapján dönt szombatonként a műsorban. Kati egyébként elárulta a Bors olvasóinak, hogy már nagyon várja, hogy igazi koncertszezon legyen és meleg, mert imádják a családdal a Balatont, azon belül Tihanyt, ahol gyakran piacoznak, és sohasem maradhat ki a kalandparkozás sem.

Az eredeti cikk ide kattintva érhető el.

Borítókép: A Dal 2022 zsűrije (Fotó: Instagram)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.