A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Sandra Bullock elárulta, miért vonul vissza a színészettől

A Beépített szépség sztárja határozatlan időre felhagy a hollywoodi filmgyártással – olvasható a Hirado.hu cikkében.

Forrás: Hirado.hu2022. 03. 17. 11:15
Bullock, Sandra
Toronto, 2013. szeptember 10. Sandra Bullock amerikai színésznõ a Gravity címû filmje bemutatója alkalmából tartott sajtóértekezleten a 38. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon a kanadai nagyvárosban 2013. szeptember 9-én. (MTI/EPA/Warren Toda) Fotó: WARREN TODA
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 57 éves kortalan szépségű Oscar-díjas színésznő egy friss interjúban árulta el, hogy „egy időre” visszavonul a szakmától, hogy olyan fontosabb dolgokra tudjon koncentrálni az életében, mint a gyereknevelés – írja a PageSix.

Nagyon komolyan veszem a munkámat, amikor dolgozom, de most szeretném minden időmet a gyerekeimmel és a családommal tölteni. Most úgy gondolom, hogy ott a helyem, ahol a legboldogabb vagyok, szóval egy darabig nem fogok szerepelni

– mesélte Bullock, akinek legújabb és ezek szerint egy ideig a legutolsó filmje április 21-én debütál a hazai mozikban Az elveszett város címmel.

A színésznőnek két örökbefogadott gyermeke van: a 12 éves Louis és a 10 éves Laila, akiket jelenlegi párjával, Bryan Randall-lal nevelnek közösen. Sandra elárulta, hogy a szakmabeli szünetet azzal fogja tölteni, hogy teljesértékű anya lehessen.

Úgy szeretem őket, ahogy vannak, és vagyok olyan szerencsés, hogy napról napra láthatom, amint változnak, és látom, hogy kik lesznek ha felnőnek. Laila például biztosan az Egyesült Államok elnöke lesz! Ez egyszerűen tény

– szögezte le Sandra egy korábbi interjúban.

Bár a színésznőtől egy időre búcsút kell vennünk, pont jókor időzítette a visszavonulását, hiszen egy roppant izgalmasnak ígérkező kaland-vígjátékkal köszön el rajongóitól.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Sandra Bullock amerikai színésznő a Gravity című filmje bemutatója alkalmából tartott sajtóértekezleten a 38. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon a kanadai nagyvárosban 2013. szeptember 9-én (Fotó: MTI/EPA/Warren Toda)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.