Wolf Kati elárulta, milyen a viszonya a volt férjével

Az énekesnő ritkán beszél a magánéletéről, most mégis megtette.

Forrás: Ripost.hu2022. 03. 11. 10:56
Wolf Kati
Budapest, 2015. február 8. Wolf Kati az Eurovíziós Dalfesztivál - A Dal címû televíziós show-mûsor harmadik elõdöntõjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) Kunigunda útjai gyártóbázisán 2015. február 7-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már három éve elvált a férjétől, de a mai napig jóban van vele Wolf Kati – derül ki a Ripost.hu cikkéből.

Az énekesnő Palik Lászlónak beszélt részletesen a magánéletéről, amit egyébként féltve őriz. 2019-ben csupán szűkszavúan erősítette meg, hogy két lánya apjával elválnak az útjaik.

 

Már jó pár éve nem vagyunk együtt. De azt hiszem, a legfontosabb megvan: egyrészt nem akarom semmissé tenni azt, hogy a karrieremben nagyon sokat segített, ezért nagyon hálás vagyok neki. 

Most kiderült, jó a viszonyuk egymással.

A gyerekeknek ugyanúgy van egy anyjuk meg apjuk, csak ő máshol lakik. A kamasz gyerekeimre és a munkámra összpontosul az életem

– mondta el a YouTube-műsorban Kati.

Borítókép: Wolf Kati (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.