Folytatódhat Robert Pattinson főszereplésével a következő Batman-film?

Folytatja a Batman című képregényfilmet a márciusban bemutatott produkció rendezője, Matt Reeves és szereplőgárdája, a címszerepet alakító Robert Pattinsonnal az élen.

Forrás: MTI2022. 04. 27. 9:58
PATTINSON, Robert
New York, 2022. március 2. Robert Pattinson brit színész a Batman (The Batman) címû filmje bemutatóján New Yorkban 2022. március 1-jén. MTI/EPA/Jason Szenes Fotó: Jason Szenes
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 A Warner Bros. filmstúdió kedden jelentette be a Las Vegas-i CinemaCon filmes vásáron, hogy folytatás készül a filmhez.Reeves, aki korábban A majmok bolygója: Forradalom és A majmok bolygója: Háború című sci-fi akciófilmeket rendezte, a Batman új epizódjának forgatókönyvét is megírja. 

A rendező nyomasztó hangulatú Batman-feldolgozásában Paul Dano alakította a pszichopata Rébuszt, Collin Farrell játszotta Pingvint, Zoë Kravitz pedig Macskanőt.
Márciusi bemutatója óta a Batmanre világszerte 760 millió dollárért (270 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők.

Borítókép: Robert Pattinson brit színész a Batman (The Batman) című filmje bemutatóján New Yorkban 2022. március 1-jén (Fotó: MTI/EPA/Jason Szenes)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.